Сред Природата > Велотуризъм

Практикувам нов стил ВХС

(1/3) > >>

Valenti:
Здравейте, както всички във форума обичат живота сред природата, така и аз се наслаждавам на всеки миг извън динамиката на големият град! От няколко години освен Bushcraft (живот сред природата)  ;D  ,любимо мое занимание е и XC (крос кънтри). А тъй като и двете ми доставят огромно удоволствие, (с един куршум,два заека  ;)  ) аз съединих абревиатурите на двете и се получи ВХС !  
Тъй като не съм много по писането (нямам дар слово   ) ,предпочитам да покажа нагледно:
Така се наслаждавам на природата, стабилна тренировка с която да поддържам що годе добра кондиция...не знам гъбите дали са ядливи,ако ДА,значи скоро не са преминавали човешки създания на това място ;D


...Моето ,,снаражение" за ВХС    :)...съдържанието (всичко с раницата тежи само 10 килца  8)  )Не съм ,,минималист" и обичам екстрите каквито и да са те! Даже съм си направил сгъваема мини масичка, щото си обичам удобствата. Ще се използува както за еднодневни походи, така и за палатка когато съм с байка


...и изглед от лагера..

... Буш-задачка която изпълних..

...чудесна мини точилка която ми послужи за следващата задача!  ;D..а именно за направата на вкусна пица и няколко броя чеснови пърленки   :P


...приготвяне  на пицата....и на чесновите пърленки..

Сега след като всичко е готово, няма да Ви дразня повече, ще си ги хапна на спокойствие с чаша бира!
Ами това беше от мен! Дано да Ви е харесал разказа в картинки и стилът ми,, Буш+крос кънтри"!  :)

ko54:
Цар си, valenti681!

Свалям ти шапка!

Аз вкъщи с 5 готварски книги под мишница не мога да направя това!!! 

Mavrud:
Тертиплия!

meco puh:
Да, "тертиплия", "сваалям му шапка", но нещо повече, прилича му да готви. Не зная как разбират хората, но когато се хвана да готвя, казват, че ми приличало като на "свинче звънче". Вероятно от вкуса на получената храна.
Гъбите са ядливи - първите три в гората са сърнелки, а другите до масичката с тавата са печурки.

Valenti:

--- Цитат на: meco puh в 03 Юни 2012, 21:53:50 pm ---Да, "тертиплия", "сваалям му шапка", но нещо повече, прилича му да готви. Не зная как разбират хората, но когато се хвана да готвя, казват, че ми приличало като на "свинче звънче". Вероятно от вкуса на получената храна.
Гъбите са ядливи - първите три в гората са сърнелки, а другите до масичката с тавата са печурки.

--- Край на цитат ---

Да си призная, за готвенето- не готвя въобще! ;D Ама има няколко неща,които експерементирах и взе че стана работата! :D То може и да ми приляга в готвенето, ама аз още не знам  ;)
А за гъбките - мерси Мечо! Явно са ставали за ядене,ама мен си ми е шубе да бера гъби, щото хич не ги познавам! То затова печурките са ми предимно от магазина. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия