Сред Природата > Велотуризъм
Нестандартна идея търси своите подръжници
vanjo:
Преди доста време с колегата от чата LZ1ASP, коментирахме неговите пътешествия с велосипед. Тогава той каза, че му е хрумнала една идея в помощ на велосипедните туристите. Ето и самата идея:
Да се направи нещо като карта с местата в БГ на които велотуристите да имат възможността да оставят на безопасно съхранение своите велосипеди и багаж да речем за час два или по-дълго време.
Трудността на този проект е, че на практика такива места за сега няма. Та моят призив е помагайте братя :D
Лично аз най-отговорно завявам , че хората на колела ще могат безплатно да оставят колела и багаж в парка за приключения при пещера Съева дупка в рамките на деня. Мисля, че идеята е много добра и заслужава подкрепа.
Ако имате някакви въпроси моля на ЛС в него пишете кой, къде и при какви условия, ми сега сте вие наред ;D
unior:
Страхотна идея :) :)
Пишете ме за Габрово, мога да предложа склада на магазина в който работя,а ако се наложи и след работно време да останат , има и СОД, Не е много голям но ще намеря масто за няколко колелета :), а и е на възлово място в града, кръстовището на Автогарата.
vanjo:
Благодаря за подкрепата Unior, надявам се и други да се включат.
Айде момчета, от вас зависи да не остане ялова идеята ;)
unior:
Да допълня отговора си с малк повече инфо.
Такаааа, може по всяко време няма значение дяня, събота или неделя,
хубаво е предварително да се свържете с мен за да уточним подробностите.
Телефона на лични, или e-мейл: unior_kz@abv.bg , или влизайте по често в чата на форума.
Адреса на Магазина е ул.Стефан Гараджа 17, кръстовището на автогарата,
магазин боядисан в Жълто, до свадбената агенция :)
ckaiyokar:
Ако някой ще минава през Попово , нека драсне два реда . Ще има къде да си остави колелото, а и може би ще го запозная с един колооездач карал по всички български шосета , обиколил франция , все още участващ и организиращ колопоходи и състезания.
Имаме помещение на туристическия клуб , предполагам няма да има проблем и в двора на пожарната , а в краен случай и в мазето на блока може. За двора на полицията не обещавам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия