Сред Природата > Велотуризъм

Колоезденето като един по-интересен начин да умреш

(1/2) > >>

hr.zlatarev:
Не се сдържах и копирах темата от един туристически форум. Приятно четене  :)

Попаднах на няколко пътеписа от един зевзек пишман колоездач, които определено си заслужават да се прочетат:
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=74304

Hobo:
Хехе, това го четох доста отдавна. И тогава, и сега първата ми мисъл след прочита беше: Мерака е по-силен от тока!

Иначе въобще не бих казал, че zappa е пишман велосипедист. Точно напротив!  ;D Не е лесно да караш с темпото на Анелия! За мен със сигурност е даже невъзможно.  ;D ;D

vanjo:
Талантлив разказвач. Наистина готини писания, благодаря за линка.

Valenti:
 ;D ;D ;D Страхотен  е тоя Запа! Не знам само как съм изтървал поредният така увлекателен и най вече смешен до,, болка в корема''и ,,сълзи в очите'' разказ! Апропо Познавам и двамата от форума макар и задочно и смея да твърдя че, и двамата са страхотни колоездачи! А в разказите Запа е ненадминат автор! Респект !!!

meco puh:
Понякога им се обаждам на Шуменския форум-подфорум велосипеден. Знаете ли, още при първо прочитане на Zappa, благодарение на неговите дарба и успехи, като разказвач и велосипедист и успехите на голямата колоездачка Анелия, станах техен фен. Дори се пошегувах със Zappa, да тръгне с мен пеша на Ком-Емине. Как ли бих издържал на неговото темпо, но желаех да се пошегува и той с мен. Още очаквам, да ми отговори. А за трасето за което пише в първия разказ, до болка ми е познато. Нищо не е в по-вече или по-малко. Изпитахме го на своя гръб, по време на маркирането. Пиши Zappa, пиши пък ние ще четем с удоволствие.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия