КРАЙ НА ФОРУМА, ИЛИ?
galino, а резът на ЕКА-та как е по сравнение с Мората и Хултафорсите, има ли чувствителна разлика между Сандвик 12с27, Сандвик 12с27м и японската СК-5. Сравнявал ли си ги освен на храна и на дърво сухо/мокро?
Даже сгъваеми чекийки? , а Викториноксите?, тези 111 мм. с заключване на острието?
А тук носенето на нож е незаконно, и ако ме барнат куките, ще ми го вземат и ще бачкам 2 месеца за государството
ЦитатА тук носенето на нож е незаконно, и ако ме барнат куките, ще ми го вземат и ще бачкам 2 месеца за государството Галино, ми вие с какво ходите в гората?! Тук всеки поне с два ножа, а някои и с мини брадви, сатъри, кукрита и какво ли още не
За гората нож може да се носи, но не и в града. Работен също може, ако не е скрит.
Цитат на: galino в 23 Април 2011, 20:10:13 pmЗа гората нож може да се носи, но не и в града. Работен също може, ако не е скрит.Значи в града може ако се вижда,т.е. си се препасал като хайдутин?
ко54 тоз елек е много хубав,нямам нищо напротив да го нося, а и има достатъчно място за няколко ножа