КРАЙ НА ФОРУМА, ИЛИ?
Хехе, такова като на кутийките от втората снимка имах още като ученик - началото на 80те. Лееко овално, маскировъчен цвят и с ламаринка "светлина" отпред. Не го знам къде изчезна... После пък, като войник и студент притежавах такова ръбесто като на първа снимка, чисто зелено. Веднъж го бях забравил със стара батерия и после го хвърлих. Сега от тоя тип имам само едно бакелитово СССРско, в пост 49 лъщи на снимка.Колега Мавруд, ако има свободна бройка от първата снимка, имай ме предвид!Иначе още един стар боец от моитеЗа това фенерче спестявах от закуски през далечната 1986гЕлементите са никел кадмиеви и такива вече трудно се намират. Не е добра идея да се зареждат стари такива.
Цитат на: Nitro в 04 Март 2016, 20:17:50 pmНа теория може и да си прав. Теста показва друго. Фенера не е само рефлектор и диод. Както и да е. Конвоя е безмислено тежък и се опасявам че ако падне от 1,5 метра няма да оцелее. Другия кусур на Конвоя е дебелата и къса ръкохватка. Да, Конвоя е по_евтин, но видимо по_калпаво направен, а и няма фирма у нас която да ти покрие гаранцията.Не е баш така. Относно Convoy L2:1. Не е къс и дебел, явно си купил непълния комплект на Convoy L2, от неправилното място. 2. Не е безмислено тежък, защото рефлекторът, освен да отразява, има задача и да охлажда, затова е толкова масивен (и тежък).3. И няма степдаун на 5-6-та минута до 600 лумена, както Найткора.(следствие от т.2).4. Ако теорията и практиката не съвпадат, значи има нещо гнило, но това гнило не е в Конвоя.P.S. Ако продаваш Найткори, освен силните страни, трябва да се споменат и слабите, иначе изглежда несериозно за запознатите с тази материя. А има доста такива по форумите.
На теория може и да си прав. Теста показва друго. Фенера не е само рефлектор и диод. Както и да е. Конвоя е безмислено тежък и се опасявам че ако падне от 1,5 метра няма да оцелее. Другия кусур на Конвоя е дебелата и къса ръкохватка. Да, Конвоя е по_евтин, но видимо по_калпаво направен, а и няма фирма у нас която да ти покрие гаранцията.