КРАЙ НА ФОРУМА, ИЛИ?
.............напоследък от няколко места чувам слухове, че Mora е започнала да закалява ножовете си по нова технология, състояща се в повърхностно закаляване на остриетата. Ще рече, че след няколко заточвания се сваля закаления слой, след което остава гола рамаринка. Ако това е вярно май за съжаление Cat ще излезе прав. Някой знае ли повече по въпроса?
Ей тоя нож го мъча Миков 386NH4420 неръждавейка. 10-тина см остриевторичен скос пластмасова дръжкаканията е коженацената беше символична и такаПредназначение - експериментален нож-сиреч къде квот видя ,че може да се прави с нож се пробва първо от този
Чисто нова Mora Companion MG Stainless Steel, плашещо остра...бръсне купена за 21 лв. ако има интерес бих направил ревю,но информация и реклама на Мори къде ли не... не само за буша ами и за всякакво оцеляване и ситуации... В магазина от който си я купих във Варна първия нож който ми дадаха чак в къщи забелязах че е използван не бръснеше,а и върха беше леко отчупен,къде съм блял в магазина не знам,но днес ми го подмениха с бръснещ както споменах и в перфектно състояние.Мисля да направя някой модификации малко по канията и дръжката, но понататък може би.
Някой ще може ли да каже къде в София може да се купи нож Хултафорс. Иначе трябва да го поръчвам от Бургас?
Цитат на: Gergoff в 30 Април 2014, 17:00:42 pmНякой ще може ли да каже къде в София може да се купи нож Хултафорс. Иначе трябва да го поръчвам от Бургас?От Kammarton!