Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Все хубавци. Да се чуди човек кой да избере ако трябва да вземе само единия. Със здраве да си ги ползваш. Можеш ли да направиш сравнение между стоманата на острието на синята мора и синия хултафорс? Намираш ли някаква съществена разлика между двете?
Синият хултафорс по мое мнение е и по-твърд от оранжевия. След известно малко ползване на синия и доста повече на оранжевия си мисля така.Синия толкова ми харесва, че стои постоянно в колата и му се кефя от време на време.Преди в жабката беше оранжевия.
Цитат на: universum в 02 Юни 2013, 11:08:04 amСиният хултафорс по мое мнение е и по-твърд от оранжевия. След известно малко ползване на синия и доста повече на оранжевия си мисля така.Синия толкова ми харесва, че стои постоянно в колата и му се кефя от време на време.Преди в жабката беше оранжевия.Синият е от aus8, а оранжевия е карбонка. Това е основната разлика.
Знам какво казват за стоманите на двата хултафорса. Според интернет би трябвало оранжевия да е на същото ниво или малко по-твърд от синия.