Здравейте. Искам да ви представя един челник, който вече ползвам от 1-2 седмици и впечатленията ми са доста добри. До преди това имах опит само с челник на Ultrafire, но той много загряваше, бързо източваше скъпите 3волта батерии (за около 2 часа) и направо ми убиваше на главата (кофти закрепване).
ITP е фирма на Olight. Използвани са същите материали със същото качество. Уреда отговаря на американския военен стандарт Mil-spec: MIL-STD-810F
Mного е лек и компактен - вероятно един от най-компактните и в същото време мощни (за размера си) такива фенерчета. Може да се ползва, както със, така и без крепежа за главата. Не се страхува от вода и прахоляк. А диода може да свети няколко години без прекъсване. Аз лично не обичам ААА батериите (слаб капацитет), но в случая това допринася за приятната компактност и тегло на фенерчето.

H01 Челник
Използва LED Type: Cree 7090 XP-E Q5 с живот 50 000 часа.
Режими на работа Low 1.5 lumens (50 ч) ->Medium 18 lumens (4 ч) ->-High 80 lumens (55 мин)
Допустим оперативен волтаж : 0.9V - 3.0V
Battery: 1 x AAA, 1 x Rechargeable NiMh AAA, or 1 x 10440 (не се препоръчват)
Размери:
Дължина 52.5mm (2.07'') x диаметър 16.2mm (0.64'') x ширина 36.2mm (1.43'') ,
тегло 22.8g (баз батерия и крепежа), 50.8g (без батерия)
Влаго и прахоустойчив по IP68 стандарт
Уреда отговаря на американския военен стандарт Mil-spec: MIL-STD-810F
Рефлектор: текстуриран
Стъкло: удароустойчиво с антирефлексно покритие
Аксесоари: клипс, специален крепеж с ластик за поставяне на главата, резервен О-пръстен, инструкция за употреба.
Начин на работа:
Затегнете главата за включване, отхлабете за изключване. За преминаване между режимите отхлабете за 1 секунда и затегнете последователно.
При всяко следващо включване фенера се включва в слаб режим.
Цената на челника в БГ ще е 49 лева.