Ние сме само част от Природата!
Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс
КОХАНСКИ
, а не Кочански!
Начало
Forum
Помощ
Търси
Вход
Бушкрафт България
»
Бушкрафт
»
Походи, разходки, сбирки, туристически обекти, тракове
»
Малка разходка
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Автор
Тема: Малка разходка (Прочетена 1767 пъти)
морков
Jr. Member
Публикации: 6
Малка разходка
«
-:
13 Ноември 2010, 09:58:14 am »
За тези които не знаят-аз съм жената на Кат.Явно на мен се пада да спасявам семейната чест и да напиша почнатия и недовършен пътепис на Кат. През цялата първа седмица на ноември времето е страхотно ,а аз се чудя как да накарам Кат да излезем от града,пък дори и само до село да идем.Щот той все има работа :PОбаче нали капката и камъка дълбае-е и аз тъй-леко,упорито докато в петък поставих въроса ребром-Ще тръгваме ли или ДА! И ми се заявява че утре моичкия щял да оре градините
.Ама и аз не падам по гръб лесно щот си имам коз-в събота е задушница .След кратък разговор с баща си Кат идва казва че потегляе за село.УРА! Мятам едно пиле във фурната и нарязвам зелето за салата -кво няма кат пристигна с готвене да се занимавам я
.На сутринта след доста подвикване,бутане и нервиране покрай лапето най накрая потегляме.С камион. Още по пътя почвам да щракам с фотото.То друса-аз щракам ама упорито.От многото количество излезе и малко качество
Пристигамепо никакво време -към 11ч.-обаче решаваме първо да хапнем и тогава да решаваме кво ще правим.Разтоварваме багажа ,хапване ,кафенце и понеже не ни се занимава с дворна работа -изчезваме към гората.
покрай чешмата на Хутула
по коларския път
и в гората
Набързо се отбиваме от пътя и тръгваме през драките и деренцата.Има доста гъби
по едно време даже и зайче прибяга покрай нас ама не сварих да го щракна.Лошото е че яденето преди това си казва думата-почвам да мрънкам за почивка .
ей тука ме изненадват в гръб
обаче набързо конфискувам фотото .След кратка почивка продължаваме
гората е прекрасна през есента .Доста походихме
обаче по едно време взеха да се чуват гърмежи.Чак тогава Кат реши да ме осведоми че било ловен ден
.Е да ама на мене ми се живее а гърмежите си бяха наблизо.Подкарвам го да излизаме от гората.Е все пак се поизлежавахме на една полянка над село
Кубинките са хубуу нещо
.Преценяваме че вече се стъмва рано и се прибираме на вилата .
като няма брадва дърва се цепят с каквото има-в случая с кирка
и понеже така и така се наложи да се спасяваме с подръчни средства решаваме и огъня да запалим по бушкрафтърски
А ето кои поддържа огъня
и резултата от цялата операция. Вечерта хапка пийка ,на другия ден Кат се захваща сагробушкрафт ,а аз обикалям из селото.
Следобед добре натоварени поемаме към дома
Хубуу беше ама малко беше
.От мен толкоз.За повече снимки ей тука
http://cat1.snimka.bg/nature/esenna-gora.547217.21344029
Активен
unior
Full Member
Публикации: 163
Re:Малка разходка
«
Отговор #1 -:
13 Ноември 2010, 11:37:38 am »
ееее бравоООо Морковче браво, ако не си ти да защитиш семейната чест, Кат ши го чакаме къде нова година да доразкаже
Иначе Кат и Морковче са царе на скарата , гарантирам лично съм опитвал
а дърва се цепят и с тесла, стига да знаеш как и да имаш достатъчно лепенки
Активен
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.
cat
Sr. Member
Публикации: 462
«
Отговор #2 -:
13 Ноември 2010, 12:35:19 pm »
Може и без лепенки ама който е на климатик или парно няма тренинг . А може и така
Активен
Hobo
Hero Member
Публикации: 820
«
Отговор #3 -:
13 Ноември 2010, 18:55:02 pm »
Браво, Морков! Ти защо си се скатавала до сега и не си писала? Много увлекателно, все едно бях с вас. Ръчкай Кат по-често да те извежда, че да има какво да гледаме и четем! И едно питане...абе това на скарата нещо сухичко ми се вижда. Не го ли навлажнихте с нещо?
Активен
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!
cat
Sr. Member
Публикации: 462
«
Отговор #4 -:
13 Ноември 2010, 20:59:57 pm »
Хобо обилно го овлажнихме и си е мазничко така от най гадната част на прасето зад главата точно
.
Активен
Valenti
Sr. Member
Публикации: 352
«
Отговор #5 -:
04 Март 2011, 19:47:38 pm »
Тъй като днес времето изглеждаше да бъде сравнително топло, с моята Валентинка инцидентно решихме да направим една малка разходка из ,,Варненските дебри и балкани"
Това ще е първото ни излизане заедно в гората от ноемри миналата година. Най-сетне ,няма да бродя вече сам в гората, няма да се страхувам от кръвожадните вълци!
И така, набързо стакмих малката раничка с ,,хитрините".Облякохме ,,модните за сезон 2011"
дрешки и потеглихме .
Тук демонстрирам майсторлъка си (за кой ли път
), в производството на царски жезъл
за любимата,тъй като нямаше вериги против боксуване, пък и трябваше да се хване за нещо!
...Как здраво се е хванала..
Не иска вече да го пуска!
...Тъй като и двамата не трябва все още да се преуморяваме,решихме да си спретнем по едно чайче и супичка за кратка почивка
Намерихме си и тотем,а бушкрафтър без тотем е като индиански лък без стрели!
... ,,Варненските морени"
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
« назад
напред »
Бушкрафт България
»
Бушкрафт
»