Автор Тема: Малка разходка  (Прочетена 1765 пъти)

морков

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 6
Малка разходка
« -: 13 Ноември 2010, 09:58:14 am »
За тези които не знаят-аз съм жената на Кат.Явно на мен се пада да спасявам семейната чест и да напиша почнатия и недовършен пътепис на Кат. През цялата първа седмица на ноември времето е страхотно ,а аз се чудя как да накарам Кат да излезем от града,пък дори и само до село да идем.Щот той все има работа :PОбаче нали капката и камъка дълбае-е и аз тъй-леко,упорито докато в петък поставих въроса ребром-Ще тръгваме ли или ДА! И ми се заявява че утре моичкия щял да оре градините :o.Ама и аз не падам по гръб лесно щот си имам коз-в събота е задушница .След кратък разговор с баща си Кат идва  казва че потегляе за село.УРА! Мятам едно пиле във фурната и нарязвам зелето за салата -кво няма кат пристигна с готвене да се занимавам я  ;D.На сутринта след доста подвикване,бутане и нервиране покрай лапето най накрая потегляме.С камион. Още по пътя почвам да щракам с фотото.То друса-аз щракам ама упорито.От многото количество излезе и малко качество :)                                                                     Пристигамепо никакво време -към 11ч.-обаче решаваме първо да хапнем и тогава да решаваме кво ще правим.Разтоварваме багажа ,хапване ,кафенце и понеже не ни се занимава с дворна работа -изчезваме към гората.    покрай чешмата на Хутула                           по коларския път                           и в гората                         Набързо се отбиваме от пътя и тръгваме през драките и деренцата.Има доста гъби                                                             по едно време даже и зайче прибяга покрай нас ама не сварих да го щракна.Лошото е че яденето преди това си казва думата-почвам да мрънкам за почивка .                    ей тука ме изненадват в гръб ;D                                                    обаче набързо конфискувам фотото .След кратка почивка продължаваме          гората е прекрасна през есента .Доста походихме          обаче по едно време взеха да се чуват гърмежи.Чак тогава Кат реши да ме осведоми че било ловен ден :o.Е да ама на мене ми се живее а гърмежите си бяха наблизо.Подкарвам го да излизаме от гората.Е все пак се поизлежавахме на една полянка над село                                                                  Кубинките са хубуу нещо ;D.Преценяваме че вече се стъмва рано и се прибираме на вилата .                                                като няма брадва дърва се цепят с каквото има-в случая с кирка ;D ;D ;D и понеже така и така се наложи да се спасяваме с подръчни средства решаваме и огъня да запалим по бушкрафтърски                                                                                                                             А ето кои поддържа огъня ;D                                     и резултата от цялата операция. Вечерта хапка пийка ,на другия ден Кат се захваща сагробушкрафт ,а аз обикалям из селото.                                         Следобед добре натоварени поемаме към дома             Хубуу беше ама малко беше :).От мен толкоз.За повече снимки ей тука    http://cat1.snimka.bg/nature/esenna-gora.547217.21344029

unior

• Full Member
  • Публикации: 163
Re:Малка разходка
« Отговор #1 -: 13 Ноември 2010, 11:37:38 am »
ееее бравоООо Морковче браво, ако не си ти да защитиш семейната чест, Кат ши го чакаме къде нова година да доразкаже  ;D
Иначе Кат и Морковче са царе на скарата , гарантирам лично съм опитвал ;D
а дърва се цепят и с тесла, стига да знаеш как и да имаш достатъчно лепенки  ;D ;D
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
« Отговор #2 -: 13 Ноември 2010, 12:35:19 pm »
 ;D ;D Може и без лепенки ама който е на климатик или парно няма тренинг . А може и така               

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
« Отговор #3 -: 13 Ноември 2010, 18:55:02 pm »
Браво, Морков! Ти защо си се скатавала до сега и не си писала? Много увлекателно, все едно бях с вас. Ръчкай Кат по-често да те извежда, че да има какво да гледаме и четем! И едно питане...абе това на скарата нещо сухичко ми се вижда. Не го ли навлажнихте с нещо?  ;D
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 462
« Отговор #4 -: 13 Ноември 2010, 20:59:57 pm »
Хобо обилно го овлажнихме и си е мазничко така от най гадната част на прасето зад главата точно  ;D ;D ;D ;D.

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #5 -: 04 Март 2011, 19:47:38 pm »
Тъй като днес времето изглеждаше да бъде сравнително топло, с моята Валентинка инцидентно решихме да направим една малка разходка из ,,Варненските дебри и балкани" ;D Това ще е първото ни излизане заедно в гората от ноемри миналата година. Най-сетне ,няма да бродя вече сам в гората, няма да се страхувам от кръвожадните вълци! ;D И така, набързо стакмих малката раничка с ,,хитрините".Облякохме ,,модните за сезон 2011" ;) дрешки и потеглихме .

Тук демонстрирам майсторлъка си (за кой ли път ;)), в производството на царски жезъл  ;D ;D ;D за любимата,тъй като нямаше вериги против боксуване, пък и трябваше да се хване за нещо! ;D ;D ;D

...Как здраво се е хванала.. ;D Не иска вече да го пуска! ;D

...Тъй като и двамата не трябва все още да се преуморяваме,решихме да си спретнем по едно чайче и супичка за кратка почивка

Намерихме си и тотем,а бушкрафтър без тотем е като индиански лък без стрели! ;D

... ,,Варненските морени" ;D