Името на Mors Kochanski на български език се изписва Морс КОХАНСКИ, а не Кочански!
Съвременните туристически алуминиеви манерки отвътре са облицовани с найлон. Къде ли не го крият вече този найлон. Шокиран Всъщност ти продават едно пластмасово шише с всичките му недостатъци, което е облицовано с алуминий.
Но не можеш да го сложиш директно в огъня, както истинската алуминиева манерка, а това си трябва понякога. Например зимата да се разтопи замръзналата в манерката вода.
...Обаче приказките за антибактериалното покритие са чиста проба рекламен трик. Иначе кой ще даде лудите пари, дето им искат на тези шишета.
Я кажи къде в Бургас е този магазин?Или някакъв телефон?
...идеята за преметната през рамо манерка работи много добре. На мен поне ми е по-удобно да нося моята така, отколкото закачена на кръста или да виси на раницата.
Как българската може да се приспособи за носене през рамо?
Най-лесно и бързо едно въженце, дълго колкото ти е удобно. Премяташ го през рамо, а за него закачах манерката с щатната и закачалка. Същата с която се закача за носача на колана.
Закачена за колана пак се мандахерца, ама ти пък закъде си се затичал? Аз си ходя бавно. Не, че не сме бягали две години с манерка на кръста. Никой не е пострадал от мандахерцането.