Автор Тема: Качеството на градската чешмяна вода  (Прочетена 5403 пъти)

PREDATOR

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 14
Re: Качеството на градската чешмяна вода
« Отговор #15 -: 06 Февруари 2013, 21:37:05 pm »
Водичката в Източна БГ наистина си е крайно гадна.И ние в къщи си носим от разни планински изворчета от 88-ма година ...За филтри не съм пробвал още , не ми се идават пари , но  водата крайно мирише на хлор и наистина има много чернилка по нея както споменаха колегите отлага се чернилка по тръбите.За това тубичката в ръце и за вода в гората....

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
« Отговор #16 -: 17 Септември 2013, 09:27:32 am »
при нас водата е много варовита. пробвах да я преварявам - хвана ме такъв сюргюн, че  :'( ... замислям се дали да не пия сутрин на гладно по една теблетка "калгон"  :P ?!
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

mosferatu

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 19
« Отговор #17 -: 26 Септември 2013, 20:16:53 pm »
Във Велико Търново водата е със сравнително добро качество, но все пак зависи къде се намираш. Ако си "в ниското". където водата отлежава в тръбите часове вкуса и дъха са  :'(... Ако си "на баир" и водата се сменя- има що- годе добър вкус. Пловдивската вода от своя страна е ужасТ- много твърда и с миризма на тиня. И котлен камък, ама много  >:(