Много красиви снимки колега.
Евала за което.
Нямам голяма заслуга, просто местата които съм снимал са красиви. Цъкам със сапунерката просто за да документирам събитието и за спомен.
Като направя 100-200 снимки от някое ходене все една две от тях ще се получат добре и ще хващат окото. Повечето съм ги подбрал на този принцип-да хващат окото.
Има и няколко на които е физиономията ми-тях си нямам и на идея защо съм ги сложил в тази колекция.
Ето още една порция от всичките 150 снимки от **Избраните снимки от Началото до сега**. Началото на ходенето ми по горите ако някой се чуди какво е това Начало.Поглед от връх Калин на юг.

Връх Върла вляво на снимката. Силния вятър предния ден е поиздухал снега. Снимано е от връх Калин.

Калините на изпроводяк рано сутрин по време на Синия час. Вероятно нещо в светлината рано сутрин в съчетание с температурите и влажността и отразяването на замръзналите кристалчета във въздуха прави така че в този момент всички снимки са с наситен син цвят.

Вляво съвсем леко съм хванал Вазов връх, но иначе снимах слънцето.

Качвам се към Равни връх в Рила при един неуспешен опит когато ме хвана буря и се върнах.

На преден план са Близнаците, а в далечината е Пирин. Снимано е от Мусала.Оттук минават пътеките за Заврачица, Грънчар, Рибни езера...

Връх Белмекен. Снимано е от Равни връх. Прекрасна видимост, но ураганен вятър който снимката няма как да покаже, така че пак обратно надолу към хижата.

Връх Острец вляво на снимката. Името е от това острото ръбче по което се качвате ако ходите примерно към Мусала, Грънчар, Заврачица. В далечината Пирин.

Голям Мечи връх. Хижа Македония е в основата му. Снимано е по пътя от х. Македония до Предел вероятно от връх Герман.

Тази снимка ми стои зимно време на профила в една социална мрежа. Малко преди връх Капатник е снимано на път към Предел.

Родопско зелено. Има го навсякъде в Родопите май месец по ниските части.

Родопи. От Изворите на Арда по границата и заставите вървяхме. Бившите и порутени застави.

На няколко километра от село Сивино в Родопите.

Снимано е близо до село Мочуре. На няколко километра в гората над него,но просто за ориентир.

Изгрев от връх Ком. Първото Ком-Емине . Челника на един съратник се вижда долу вдясно.

Траверса Добрила -Ботев. Приличат на Кръстците.

Така изглежда един доволен човек след 16 дена с 16 кг раница на гърба.

Някакво безименно езеро и връх Гергийца вдясно. Маршрута беше от х. Синаница през Гергийските и Влахинските езера ...заслон Кончето-Кутело-вр Вихрен и хижата.

Голямо Влахинско езеро и връх Вихрен снимани от превала между Муратов и Гредаро.

Друго Влахинско езеро и мраморното било.

Връх Вихрен сниман от необичайно място. Щорт кът от Черната вода право нагоре към заслон Кончето.
Прекалено опасен маршрут за пишман турист като мен.