Автор Тема: Счупих чисто новото Fallkniven DC4!  (Прочетена 3233 пъти)

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
Счупих чисто новото Fallkniven DC4!
« -: 14 Април 2011, 20:22:55 pm »
Да ви се похваля! Имах намерение само за едно да се похваля, но уви по неволя на съдбата вече за две. Първо - купих си отдавна желаното Fallkniven DC4. Първото впечатление: залепено накриво, ръбовете на двете плочи не се препокриват. Иначе точи доста агресивно - хванал съм бахкото, а фината страна направо го прави на трион. Викам си ще се заглади. Обаче реших да го натисна тъй като керамиката ми се стори леко крива и крайния резултат - имам две точила вече  :o :o :o >:( >:(

Как може фирма като Фолкнивън да залепят точково с някакво китайско лепило тия плочи?!

ilianlp

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 22
Re:Счупих чисто новото Fallkniven DC4!
« Отговор #1 -: 15 Април 2011, 07:00:56 am »
Четох из форумите, че често се разлепяло. Но всички твърдяха, че след залепяне всичко ставало ок. ??? ???

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #2 -: 15 Април 2011, 08:37:07 am »
Прдполагам че има гаранция и можеш да го замениш с друго. Доста изненадващо е да разбереш, че и тази фирма прави изделия с такова качество .

scrooge

• Full Member
  • Публикации: 176
« Отговор #3 -: 15 Април 2011, 11:25:51 am »
Четох из форумите, че често се разлепяло. Но всички твърдяха, че след залепяне всичко ставало ок. ??? ???
Всичко ще е ок ако е хубаво лепилото,и с достатъчно количество
don't waist your time for searching all those waisted years

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 200
« Отговор #4 -: 15 Април 2011, 20:20:04 pm »
Само внимавай с притискането, да не се похвалиш с 4 точила  ;D
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
« Отговор #5 -: 19 Април 2011, 14:02:51 pm »
Да се похваля и тук официално. Шведите от името на г-н Eric Hjortberger бяха достатъчно любезни да признаят гаранцията на моето счупено точило и да ми пратят ново, заедно с 5бр анкерпластови лепенки с логото на фолкнивън. Трогнат съм от обслужването им и вече разбирам защо някои хора са склонни да дадат повечко пари, но да получат качествено обслужване.
Големи благодарности от мен!!!

jose

• Full Member
  • Публикации: 205
    • OLIGHT BULGARIA
« Отговор #6 -: 19 Април 2011, 14:12:37 pm »
Е това е разликата между сериозната фирма и "несериозната"....