Ревюта > Ревюта
Конвой ц8-брутален!
кукри:
Колеги ,следващото устройство заслужава повишено внимание!
С удоволствие Ви представям:
Convoy C8
Диод Тип: CREE, XM-L2 Мощност около 1000LM
Режими: 2 групи:1ва група: LO - MID - HI -FAST STROBE -SOS
с памет
2ра група: 5% -40% - 100% с памет
Фенерът се включва в режима в който е спрян
.Цвят на тялото: Черен Mат
Материал на тялото: Алуминий
Рефлектор: Огледален,гладък
Цветна температура на диода - 6500-7000K Батерия: 1 х 18 650 батерия
Размери приблизително: 143mm x 45mm / дължина/рефлектор,140g
Фенера е много добре изработен,свети ярко и на далеч.Около 300 м предполагам.
Смяната на двата режима става,когато е в На слабият режим фенера премигва,тогава се задържа бутона за 2,3 сек и при следващото пускане е в другата група.
Аз го държа в групата без стробовете.
С пружини от двете страни на батерията.
Има защита от обърната батерия и такава при слабо напрежение.Когато батерията слезе около 2,9 волта фенера премигва два пъти.
Водят го и вофоустойчи и удароустойчив.
Във второто се убедих лично,изпускал съм го без никакви външни или вътрешни последствия за фенера.
Рефлектора е дълбок,гладък свети с добре изразено централно петно и хубава подсветка,доста широка.
Стъклото е закалено ,минерално,със онуй всеизвестно покритие.
Охлажда добре,досега не съм усетил някакво прекалено загряване,а съм го светил много.
Просто става леко топъл.Моят е от новите модели,който е с подобрено охлаждане.
В заключение-изключително добро решение е този бюджетен танк.Добра изработка,не много грамаден.Добро покритие,което като цвят страшно много ме кефи.Препоръчвам от сърце.
Фенерът идва в бяла кутйика в комплект с връзка за ръка.
Отделно са налични клипс(сребрист),магнит за опашката,който се слага външно и тактически бутон за оръжие.
ko54:
Изключително добро съотношение на цена/качество/функционалност.
Nitro:
За цената си от 48 лева в OLX е перфектен. Е, трябва и читва батерия за около 20 лева, но това важи за всеки фенер с Li-Ion акумулатори. По последнни данни С8 е предпочитан бюджетен фенер от ловците за монтаж на пушката. Щом издържа на отката, няма какво повече да го коментираме.
Nitro:
Рекетът може да работи и с две литиеви батерии CR123A. Далеч по-правилен избор от безумните цени на Olight.
LOUIS:
Брутален?
Ти знаеш ли смисъла на тази дума?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия