Други форуми > Миш Маш

Полезни ресурси

(1/12) > >>

vanjo:
Във форума на Стоян предложих да се  създаде нещо като БД с полезни и систематизирани ресурси (линкове) свързани по един или друг начин с нашите общи интереси.  Поради някакви незнайни за мен съображения идеята не се реализира (в старият форум). Въпроса ми е следния смятате ли че нещо подобно ще бъде полезно тук ?

Dakota:
Ще бъде полезно,разбира се!
Но не ми е ясно как ще се систематизират линковете,така,че да е лесно да се открият при нужда. ::)

Kent:
Смятам.Могат първоначално да се систематезира 1. ресурс за четене и образоване и 2. ресурс за закупуване /проверен/ :)

vanjo:
Лично аз си представям нещата така:

Ресурси на български
 1. С полезна информация
   1.1 Свързани с екипировка
   1.2 Свързани с умения
   1.3 Други
 2 . Проверени търговци или магазини

Ресурси на други езици
1. С полезна информация
   1.1 Свързани с екипировка
   1.2 Свързани с умения
   1.3 Други
 2 . Проверени търговци или магазини

Hobo:
Такива теми, че и цели раздели има в почти всички форуми. Обикновено тръгват добре. След това всеки започва да пляска по един линк без даже да пише за какво става дума, камо ли защо този линк е по-полезен от другия. В резултат на количествено натрупване на голи линкове темата става нечетаема. Много по-бързо е да се намери информацията през някоя търсачка, отколкото от тема или раздел "полезни ресурси". Моето мнение е, че и при нас няма да е по-различно, затова мисля, че идеята няма да проработи. Даже направо да си кажа, не виждам смисъл поради причините, които бегло изброих.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия