Други форуми > Миш Маш
Полезни ресурси
vanjo:
Във форума на Стоян предложих да се създаде нещо като БД с полезни и систематизирани ресурси (линкове) свързани по един или друг начин с нашите общи интереси. Поради някакви незнайни за мен съображения идеята не се реализира (в старият форум). Въпроса ми е следния смятате ли че нещо подобно ще бъде полезно тук ?
Dakota:
Ще бъде полезно,разбира се!
Но не ми е ясно как ще се систематизират линковете,така,че да е лесно да се открият при нужда. ::)
Kent:
Смятам.Могат първоначално да се систематезира 1. ресурс за четене и образоване и 2. ресурс за закупуване /проверен/ :)
vanjo:
Лично аз си представям нещата така:
Ресурси на български
1. С полезна информация
1.1 Свързани с екипировка
1.2 Свързани с умения
1.3 Други
2 . Проверени търговци или магазини
Ресурси на други езици
1. С полезна информация
1.1 Свързани с екипировка
1.2 Свързани с умения
1.3 Други
2 . Проверени търговци или магазини
Hobo:
Такива теми, че и цели раздели има в почти всички форуми. Обикновено тръгват добре. След това всеки започва да пляска по един линк без даже да пише за какво става дума, камо ли защо този линк е по-полезен от другия. В резултат на количествено натрупване на голи линкове темата става нечетаема. Много по-бързо е да се намери информацията през някоя търсачка, отколкото от тема или раздел "полезни ресурси". Моето мнение е, че и при нас няма да е по-различно, затова мисля, че идеята няма да проработи. Даже направо да си кажа, не виждам смисъл поради причините, които бегло изброих.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия