Други форуми > Оръжие и остриета

Огнестрелно оръжие!

(1/18) > >>

ridedok:
Колеги,всички знаем ,че ходенето в пустошта си е малко или даже доста опасно занимание.В тази тема предлагам да споделим има ли между нас хора притежаващи законно огнестрелно оръжие.Гладкоцевно,нарезно,късо или дълго.Любимите Ви марки и калибри , въобще всичко свързано с огнестрелните оръжия!Разбира се темата може да се развива ако е позволена дискусия на такава тема във форума.Ако не моля модераторите да я изтрият.Ако е позволена темата по-късно ще споделя моето мнение и опит по този въпрос.

cat:
Да във форума има хора притежаващи законно ОО но разходките в "пустошта " ги позабравете понеже въоражената разходка извън ловния сезон и без бележка вече се счита за бракониерство . А има и още нещо оръжията тежат пушка +муниции към нея около 4 кг късо оръжие + муниции между 1и1,5 кг и като го поносиш това жерязо някой друг час и почваш да усещаш тежеста му .

danmaxi:
Не съм ловец нооо разбрах .....от приятели  :D че ако оръжието е в калъв не се води че сте на лов .Колко е истина нека кажат ловците които би трябвало да са запознати в детаили .

PREDATOR:
RIDEDOK купи си два револвера за  аксесоар .. към екипировката . :)

rossko:
Ловно оръжие се вади от касата само при организиран лов през сезона или ако имаш бележка за индивидуален лов.
Пренася се разглобено в калъф.
Единствения начин да носиш законно огнестрелно е ако има разрешително, за късо огнестрелно или работата ти изисква носене на оръжие.
До колкото знам с късо огнестрелно може да се стреля само по стрелбища, като закупените боеприпаси подлежат на контрол като бройка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия