Ревюта > Ревюта
Olight H2R Nova
кукри:
Здравейте ,колеги
Натрупах достатъчно впечатления от носене и ползване на фенер-челника и дойде момента да ви го представя.
Значи отдавна съм мерак за такъв тип фенер челник,но чаках да се появи с 18650 акумулатор,заради рънтайма.
Искам първо да кажа,че заедно с батерията,теглото му е едва 100 грама!
Предлага се както със студен,така и с неутрален диод.
Данните,като рънтайм , режими и тн,ще видите долу на снимките.
Идва комплект с лента за глава,зарядно,батерия и лепенка за държача.
Управлението е сходно със S батоните, с тази разлика,че H2 няма таймери и строб,само бйикън режим.Също така турбото може да се пусне и от изключен или светещ фенер с двоен клик.
"Пъпчивото стъкло" дава много приятна структура на голямото кълбо светлина което струи от фенера.Когато имахме проблеми с тока заради гръмотевиците(писах тогава,че ми беше кеф да тествам светулките) едната вечер имах гости и си пйивахме в беседката,Новата игра роля на "улична лампа" ,а с една блутуут колонка си осигурихме музиката.
Навеса ми е голям,събира две коли и H2R буквално го правеше ден.Изкарахме си комфортно вечерта.
На сутринта един комшия ме пита какъв генератор имам,че бил много тих. :)
Бутонът е голям и удобен.
Лентата за глава е изпълнена в тъмни цветове,за разлика от преобладаващото синьо при малкото братче,което подразни някои колеги.
Има двойна осигуровка-магнит и гумен държач от горе,който се закача лесно и удобно.Държи фенера сигурно и може да се завърта,за да ви свети в удобен ъгъл.В комплекта идва и лепенка,която може да се сложи на държача,но аз не я ползвам.
Моята бройка е с неутрален диод,
Клипсът е S образен и ми допада като размер ,форма и стегнатост.Сваля се и се маха лесно,без да е хлабав.
Малко снимки:
Едно много показателно видео от чуждестранен колега,фенерджия:
https://youtu.be/CIovuhruDIs
Добри рънтайми,със запас от обилно количество светлина,ако се наложи.Добре е да ги има тези 2000-2300 лумена.
Спокойно и удобно се ползва ,и като ежедневен фенер.
jose:
Супер фенер! Със здраве да го ползваш!
кукри:
Благодаря!
В момента е с мен на море,като се прибера ще го водя на планина ,а иначе ми седи в една малка едц "торбичка"
С 2 думи,не го оставям :)
jose:
Toзи фенер, колкото повече се ползва, толкова повече разбираш, колко е мислен и удобен.
кукри:
Няма как да се отрече,ползвателен е,а начина му на светене да не говорим
При къмпинга ,който споменах горе,бяхме голяма група и другите бяха изумени.Беше най-ползваният фенер 3 вечери.
На джоб на гърдите ми е много удобно на мен лично.
Хубавото е,че може и с обикновена 18650 да се ползва,ако неговата бъде изтощена.За да стига турбото трябва да е високотокова,но със стандартна също става,само че вдига до високият режим,а турбото от 2300лм не пали.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия