Така се случва понякога в света на невербалната комуникация!
Не съм от хората дето ще седнат да оспорват самоцелно авторитети. В никакъв случай! Явно нещо в текста навежда на мисълта, че препоръчвам да се слагат допълнително антибиотици или дезинфектанти върху превръзката. Няма такова нещо. Умувах върху това и исках мнение. И въобще не мисля да споря с професионалисти. Въобще! Но в случая си мисля, че именно професионализмът на доктора, не му позволява да влезе в обувките на онези от другата страна на скалпела.
Явно нещо и в изказът ми навежда на мисъл, че съм троснат или че считам идеята за подценена и затова реагирам. Нищо подобно. Но в случая с колегата се оказа, че опитвайки да изчистим някакви недоразумения в дискусията влязохме в ненужна полемика. Слава Богу, че човекът е разбран и на лични, "залепихме вазата" и се разделихме без напрежение.
Като изчистя съвсем нещата ще направя и ще му пратя една подарък. То голям екшън стана.
Ей, ше я патентовам накрая тази превръзка.

Сега чакам да ми пратят едни български превръзки от Първата световна война! Макар и да не съм колекционер за мен имат съвсем не практическо значение. Мисълта, че се докосвам до нещо, което някой мой предтеча го е държал на колана си докато се сражавал ме кара да се вълнувам силно.
Още веднъж се извинявам ако карам хората да си мислят, че съм прекалено ревнив към идеята си.