Автор Тема: Самодиви,свръхестествено,легенди и истории?  (Прочетена 5059 пъти)

Kris De Monte

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 67
Колеги скоро един познат ми разказва за самодивите, че се срещали по нашите ширини и ситуацията ставала "весела"... попрочетох в интернет статии,Карбовски има и интервю даже... И ми стана много интересно дали има някой тук, който може да разкаже интересна случка от личен от опит или от на някой свой познат близък,събитие свързано със свръхестествени неща,интересни животни,същества и т.н. Надявам се темата да предизвика интерес,а ако ли не е подходяща цялостно за форума,нека админа да я премахне.

http://vbox7.com/play:9a619a608d
"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"

donzezi

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 39
Re: Самодиви,свръхестествено,легенди и истории?
« Отговор #1 -: 23 Ноември 2015, 22:03:36 pm »
Жената веднъж изтръпна така.
Не пие ,не пуши(нищо) ,но твърди че е видяла зловеща жена призрак в полето .
И аз бях наблизо ,но нищо не видях .
Това е снимка и въстановка на мястото .
Естествено съм пипнал с Фотошопа.

Kris De Monte

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #2 -: 20 Януари 2016, 23:10:15 pm »
Чудесна снимка както и история, носят студенина и зачестено дишане, предизвикателно !
"Ако искаш живот като на филм,спри да живееш като по учебник ! К.П"

gavra74

• Full Member
  • Публикации: 239
« Отговор #3 -: 21 Януари 2016, 07:50:53 am »

По Нейшънъл джеографик имаше филм с разкази на очевидци и клипове
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Phoenix

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
Според една легенда близо до с.Лютидол общ.Мездра се е намирало старото село Лаката. Легендата разказва, че някога по време на турското робство група младежи от това село видяли в околностите му непозната и страшна на вид жена.Тя започнала да стреля с лък към селото и на местата, където падали стрелите хората започнали да измират.Разбрали, че това е Чума-мория. Хората започнали да бягат в близките гори около селото , но смъртта и там ги покосила. Малцината оцелели  бягайки от селото го изгорили заедно с покъщнината до която се е докосвала чумата.

donzezi

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 39
Е то така става - като не са имали поп екзорсист....