Автор Тема: Българска екипировка - Ташев, въпроси  (Прочетена 4651 пъти)

Atanassovski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
Българска екипировка - Ташев, въпроси
« -: 09 Септември 2011, 21:06:58 pm »
Колеги здрвейте. Понеже никога не съм купувал българска екипировка, днес в разговор с един приятел ми беше препоръчана марката Ташев от Плевен. Бих искал да разбера дали тук имате опит спецялно с раниците и спалните чували на Ташев (зимните). Беше ми казано, че качеството е на световно ниво, което малко ме съмнява честно да си кажа...

Този е първият БГ производител, с който се запознавам ще съм благодарен ако ми препоръчате други (ако има) такива.

Мерси предварително.

П.С разбрах, че спалните чували са английски, ако някой има опит с тях моля да сподели  ;)

kol4o

• Full Member
  • Публикации: 195
Re:Българска екипировка - Ташев, въпроси
« Отговор #1 -: 10 Септември 2011, 18:38:02 pm »
аз съм им фен имам 3 техни раници и се представят 4удесно
палатката ми е ванго
и сега взех спален 4увал ванго ама не съм го пробвал още...той е детски и летен модел тъй 4е основният му плюс е малко тегло и размер...но като цяло добре си се ориентирал по мое скромно мнение

Atanassovski

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 20
« Отговор #2 -: 10 Септември 2011, 20:11:34 pm »
Благодаря за мнението колега, разпитах и всеки, който попитам ми казва само добри неща за Ташев. Явно си заслужава  :)

Поздрави.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #3 -: 12 Септември 2011, 23:27:28 pm »
По отношение на раниците може да не са най-марковите, но определено не им отстъпват по качество. Здрави, от качествени материали и добре изработени. Техни спални чували не съм ползвал и нямам лични впечатления. Единственият "минус" е съвсем малко по-голямото тегло на определени модели раници. Категорично добър избор за всеки. Има и други БГ фирми, които произвеждат спортна и туристическа екипировка, по мое скромно мнение внимание заслужава и фирмата МИЛО-92 ЕООД
Поздрави