Автор Тема: Да се представя  (Прочетена 46510 пъти)

LIC

• Full Member
  • Публикации: 154
Re:Да се представя
« Отговор #15 -: 19 Март 2011, 12:19:43 pm »
Че ние сме били доста хора тук. Току виж сме направили пловдивски клуб и сме го учредили на гребната с бира и цаца!

SkyRunner

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 18
« Отговор #16 -: 19 Март 2011, 14:19:53 pm »
ей тея скайрънъри са голяма работа....с тва колко км можеш да вдигнеш

Ами не знам точно но са абсоулютно достатачни да се пребийш като кучи  ;D Иначе държа 200 метра по равно на кололо ама после и дъх не мога си взема.То туй е повече за цирко отколкото за скорост че с много скорост много скоростно се пада!
Когато гледам планините
и слушам да шумят реките,
в шума на Рила и Пирина
аз чувам моята Родина!

bobber

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 48
« Отговор #17 -: 19 Март 2011, 15:49:51 pm »
пловдив RULZZZZ  ;D
в интерес на истината града е малък ама никой познат(за сега) не виждам

ми аз знам че скайрънара е повече за номера ама и бая се бяга с тях аз затва питах
мерак ми е и на мен да се кача ама на мен не ми трябва и скорост че да се пребия кат кучи  ;D

Мария

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #18 -: 06 Април 2011, 15:56:01 pm »
Здравейте,

казвам се Мария и се регистрирах вчера. Вина за това има Kent. От София съм, но не се гордея и по свой избор живея извън града. Любовта към природата ми е голяма, не само към планината, но и към всички нейни форми. Страстно обичам и животните, но за съжаление като че пораснах и вече не нося всяка гад в къщи :(. Сега чакам дъщеря ми да започне да го прави.
Извънкласните ми занимания са основно коне и мотори. Напоследък съм обърнала поглед към велотуризма, но има много да уча там.
Постоянно ми се пътешества и скитосва. Няма значение къде, стига да не съм била. На път ще тръгна всякак - с мотор, с кон, с лагерна количка, пеша, но не и с кола. Не ми харесва с кола. Освен природата силно ме увличат исторически и сакрални места и то неизвестни на широката публика.
Всеки план е предпоследен.
За добрият пътешественик не е задължително да стигне там, закъдето е тръгнал!

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
« Отговор #19 -: 06 Април 2011, 16:11:46 pm »
Здравей Мария, тъй като май първи видях поста ти, използвам възможността да ти кажа
едно, Добра дошла във форума! :) Надявам се че тук ще ти хареса, и ще се чувстваш в ,,твои води"! А тъй като и аз съм любител на велотуризма,надявам се че ще постнеш поне едно мнение или кратко разказче! То май другите са доста,как да кажа ,,несериозни "  ;D на тази тема!

unior

• Full Member
  • Публикации: 163
« Отговор #20 -: 06 Април 2011, 16:15:32 pm »
Добре дошла сред нас, Пожелавам приятно изкарване на свободното време тук, и още повече на вън сред природата :)
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
« Отговор #21 -: 06 Април 2011, 16:27:09 pm »
Добре дошла  :)

генчо димитров

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #22 -: 06 Май 2011, 22:17:40 pm »
здравейте казвам се генчо димитров   и съм от разград  хобитата са ми най различни
оръжия предимно  ножове  произведени в България ,стендов моделизъм   
воден туризъм с туристически каяк ,  търсене  на метеорити      риболов    и още много други 
но най си обичам авиацията,и летенето

ей тука моете  да ма   видите в целия ми блясък  ;D

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000022673090

vanjo

• Hero Member
« Отговор #23 -: 09 Май 2011, 09:14:58 am »
Добре дошъл във форума и с пожелания да напълниш секцията за воден туризъм с интересни статии.

Phoenix

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #24 -: 10 Юни 2011, 16:44:48 pm »
Здравейте , казвам се Димитър  и съм от София , на 40 години. Интересувам се от оръжия и харесвам всякакви занимания сред природата.

vanjo

• Hero Member
« Отговор #25 -: 10 Юни 2011, 20:25:48 pm »
Добре дошъл Митко, радвам се че Софийския отряд се разраства.

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 542
« Отговор #26 -: 10 Юни 2011, 21:55:32 pm »
  :o Най-после един форумец от Разград  ???  Генчо, здравей. Обиколих доста форуми, накрая този бил най хубавия, защото тук открих първия съгражданин. Няма значение, че аз съм пешеходец, а ти воден. Някак ще се разберем, все сме туристи. 36 години бях Разградлия, сега съм дърт селянин, от с. Езерче. По-възрастните туристи от Разград ме знаят, като "мечо", макар че дива мечка съм виждал само веднаж, иначе вързана за муцуната много пъти. Ще ми бъде приятно да се запознаем.

EXeCuTiOnER

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #27 -: 09 Юли 2011, 19:50:58 pm »
Сега видях, че имало и тема за представяне. Аз съм върл сливналия. На 27 съм, цял живот се готвих за барета и накрая станах зъболекар ... Като интереси мога да посоча оръжия, експлозиви, оцеляване, екстремни спортове (най-вече сноуборд), природни науки, всякаква хирургия. Така де ... не си ли изцапам ръцете с кръв рано сутрин, денят ми тръгва на криво. Обичам планината, зеленината, горите, места където е най-малко вероятно да срещнеш човек. Катеренето, пещерите, и преходите също ме зарибяват, но едно от любимите ми занимания е да замърсявам въздуха с мирис на свинска вратна пържола на жар, далеч от цивилизацията ....
Всеки може да живее в цивилизацията, номерът е да оцелееш извън нея.

Hunter

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #28 -: 15 Юли 2011, 09:21:40 am »
  Здравейте, казвам се Димитър и съм родом от град Омуртаг. Понастоящем, от няколко години живея и работя в София.
  Във форума попаднах след като Vanjo, ми го препоръча и сега не спирам да се ровя из него и да научавам нови и нови интересни и полезни неща от вас. Благодаря!
  Извънработно се занимавам усилено с мотора си  :D, с рибите в гьолове и реки, бушкрафтинг  и не на последно място с хладни и огнестрелни оръжия във всякакви форми.
  Дано все повече хора откриват за себе си природата и я заобичват, защото тя е единственото нещо, от което само можем да се учим и да се стремим към хармонията и, за да сме по - щастливи и по - живи  :)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 542
« Отговор #29 -: 15 Юли 2011, 11:47:34 am »
 :o Най-после един форумец от Разград  ???  Генчо, здравей. Обиколих доста форуми, накрая този бил най хубавия, защото тук открих първия съгражданин. Няма значение, че аз съм пешеходец, а ти воден. Някак ще се разберем, все сме туристи. 36 години бях Разградлия, сега съм дърт селянин, от с. Езерче. По-възрастните туристи от Разград ме знаят, като "мечо", макар че дива мечка съм виждал само веднаж, иначе вързана за муцуната много пъти. Ще ми бъде приятно да се запознаем.
Видях, че при представянето съм пропуснал много дреболии. Казвам се Мехмед, на 67 години съм. Нямам свободно време, цял ден съм сред природата, събирам гъби и билки, просто ходя. Влюбен съм в туризма и връх Ботев. Обичам да гледам мачове.