Сред Природата > Автотуризъм
Хладилна чанта
(1/1)
scrooge:
Трябва ми хладилна чанта електрическа на 12 или 24 или 220 волта.Някой има ли впечатления от марка и дали вършат добра работа електрическите?
hr.zlatarev:
Хмм. Малко е неясно - 12в. за кола; 24в. можеби за камион а 220в. за къмпинг..?? Аз ще коментирам варианта за кола. Ами отрекъл съм го защото при нашите условия /в България или до гръцко да кажеме/ пътя е само няколко часа. От там насетне мъкнеш по поляните или плажа излишен товар /агрегата на чантата, който е около 1/3 от обема й/ а и студът вътре се запазва само за няколко часа. Не е особено рентабилно да запалиш колата поне за един час на място за да си охладиш бирата отново. Като извод за мене хладилна чанта за кола е необходима за да пренесеш студени продукти от хладилник до хладилник, когато пътят е поне 5-6 часа и не бива да се стоплят през това време. За излети от един до три дни /от петък до неделя примерно/ най-доброто решение за мен е 2 добре замразени /по възможност във фризер/ шишета от 1 1/2 л. минерална вода или такива от кока кола с чешмяна вода, които ако не отваряш прекалено често и не оставяш хладилната чанта отворена или да я пече слънцето издържат и отгоре на всичко ти осигуряват и чудесна ледена вода за пиене или за мастиката ;D Най накрая изхвърляш шишетата в първия контейнер за смет; в гората; в реката или на най красивото място, което намериш според това каква ти е културата или ги палиш за да излезе оня хубав мазен лепкав черен пушек :P >:( :P >:( ... В този смисъл, че не се налага да ги мъкнеш обратно както ако ползваш за охладители т.нар. "пингвини" пълни с гел. Та така..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия