Автор Тема: УНИВЕРСАЛЕН ВОЙНИК или ПЪРЖОЛА МЕН?  (Прочетена 3678 пъти)

Valenti

  • Sr. Member
  • ****
  • Публикации: 352
Здравейте приятели! В нашата Морска столица за три дена имаше две много важни за Варненци събития(  по голяма част). Първото - Пролетна Национална среща на Асоциацията по фийлд таргет и бенчрест и второ- днес пристигнаха във Варна участниците в Националният вело -маратон ,,Безопасно колоездене".
А тъй като ,,другите ми страсти" са свързани със спортна стрелба и колоездене, за мен беше голяма чест да присъствам и да се изявя и в двете!  ;)
 До сега още не съм присъствал на срещи от бушкрафт(надявам се някой ден и това да стане  ;)) Но и на двете мероприятия имаше доста голям брой участници.
Малко снимки и от двете:

съвсем малка част на автомобилите от всички краища на Родината :)

..а това е 100% bushcraft в действие! ;D ;D ;D За пояснение bush-храст, craft-съдинка, та така има и храсти и съдинки! ;D ;D ;Dи тук..
Малко и за второто мероприятие, в което взе дейно участие и моя милост! ;D Тъй като времето днес по прогнози го даваха слънчево, реших да покарам велосипеда (все още разгряващо) и да посрещна основната група, която се очакваше да пристигне във Варна към 17.00 ч. Та така, запалих педалите точно в 12.30ч първо за да загрея направих обиколка на целият квартал, след това поех към Морската градина и карането ми беше основно там. Към 16.30 излязах на пътя, посока Зл. Пясъци. Някъде към ,,св. Константин и Елена" забелязах сините лампи на полицейска кола, а след нея колоната от велосипедисти.Веднага прескочих мантинелата и се присъединих към групата! ;D Няма такъв кеф да знаете, пътя осигурен ,от всякъде колите спряни, а ,,ятото" от волни байкъри се разпростряло по цялото шосе! ;D Снимки не можах да правя в движение, но след почетната обиколка групата спря точно пред Колоните на Морската градина. Следваха речи от представителите на колоната която до сега е изминала до Варна 1500км. Аз пък само 40км. за деня! :)

...този тук,най вероятно сте го виждали и друг път.... ;D ;D ;D

Това е! Оставям на вас да решите: универсален войник или пържола мен съм? ;D ;D ;Dunior

  • Full Member
  • ***
  • Публикации: 163
Re:УНИВЕРСАЛЕН ВОЙНИК или ПЪРЖОЛА МЕН?
« Отговор #1 -: 18 Април 2011, 10:01:24 am »
Универсален барбекю солджър  ;D ;D
Да притежаваш и носиш нож не е привилегия,
а отговорност.

hr.zlatarev

  • Full Member
  • ***
  • Публикации: 115
Re:УНИВЕРСАЛЕН ВОЙНИК или ПЪРЖОЛА МЕН?
« Отговор #2 -: 18 Април 2011, 11:13:03 am »
Барбекю солджър на велосипед ;D ;D ;D
Браво! Изкефил си се двойно.