Автор Тема: Моят оригинален комплект за готвене  (Прочетена 11764 пъти)

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
Моят оригинален комплект за готвене
« -: 30 Януари 2011, 19:51:16 pm »
Здравейте колеги! Днес реших да Ви представя моят спиртник(комплект) Който си закупих миналата година от една северна страна :)
Мисля че някъде го бях споменал,тук във форума, но сега ще покажа как работи самият комплект.
На самата кутия пише: използува се през всички сезони, идеален за къмпинг,риболов,разузнаване(! ;D ) и лов! И аз съм убеден че работи за всички тези изброени неща! :)
Ето го и самият комплект:

Много и разнообразни спиртници съм си направил ,също така и комплекти, но оригиналното си е ОРИГИНАЛНО! :)
Един литър вода, този комплект прави да заври, точно за 14мин. Другото което е в плюс е: запалваш примуса, и не го мислиш нататък! ;D Работи безотказно,дори и при много силен вятър!

ПП забравих да спомена самото съдържание на комплекта  ::)

Съдържание:
поставка за спиртника
спитник с капачка на винт
ветроупорен щит
малко канче (800мл)
Голямо канче (1л)
тиган( използува се като капак при готвене)
Щипки

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Re:Моят оригинален комплект за готвене
« Отговор #1 -: 30 Януари 2011, 20:01:27 pm »
Валенти сега ако приложиш и малко ТТ Данни ще е супер. Тегло, обем ,габарити, вместимост на съдинките ей такива работи.

zoso

• Full Member
  • Публикации: 117
« Отговор #2 -: 31 Януари 2011, 10:09:19 am »
Валенти, това от Баумкс ли го купи?

Valenti

• Sr. Member
« Отговор #3 -: 31 Януари 2011, 11:40:31 am »

??? ??? ???
...който си закупих миналата година от една СЕВЕРНА СТРАНА!

zoso

• Full Member
  • Публикации: 117
« Отговор #4 -: 31 Януари 2011, 14:00:15 pm »

??? ??? ???
...който си закупих миналата година от една СЕВЕРНА СТРАНА!
А он чукча не читатель - чукча писатель. Извинявай, загледах се само по снимките и не прочетох текста. Миналата година в Баумакс видях подобен комплект за ~50лв. Подобни комплекти имат и Trangia. Чудесни са!

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 468
« Отговор #5 -: 08 Февруари 2012, 21:09:54 pm »
Ееееххх Мета 50
Още се назландисвам и докато реша ще свършат .

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 542
« Отговор #6 -: 08 Февруари 2012, 21:44:34 pm »
Много и разнообразни спиртници съм си направил ,също така и комплекти, но оригиналното си е ОРИГИНАЛНО!
valenti681, нямам спиртник, не искам ОРИГИНАЛНО. Ти си спец по спиртници. Дай обяснение за спиртник, който да тежи най-много 200 - 250 грама, за да си го направя, да мога да го нося по планината и да те споменавам. Ако не успея да го измайсторя, ще прескоча на гости на моя син във Варна и ти ще ми обясниш нагледно. 

Valenti

• Sr. Member
« Отговор #7 -: 09 Февруари 2012, 09:35:16 am »
Мечо, щом си фен на спиртниците,а си нямаш с удоволствие ще ти подаря някой от моите! Стига да дойдеш до Варна! Ако бъде и събота или неделя - направо перфектно !  GSM - 0885467787 :)

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 542
« Отговор #8 -: 09 Февруари 2012, 10:25:02 am »
Мечо, щом си фен на спиртниците,а си нямаш с удоволствие ще ти подаря някой от моите! Стига да дойдеш до Варна! Ако бъде и събота или неделя - направо перфектно !  GSM - 0885467787 :)
Благодаря, заявявам, че при първа възможност ще дойда. Малкия ми син живее и работи там, а големия работи тук, но има апартамент там и много често прескача. По всичко личи, че ще ти бъда чирак в изработването на спиртници.

cat

• Sr. Member
  • Публикации: 468
« Отговор #9 -: 09 Февруари 2012, 12:20:38 pm »
Валентиии тая Мета 50 си плаче за едно детаилно ревю . Айде като я имаш от една година да и спретнеш едно .

Valenti

• Sr. Member
« Отговор #10 -: 09 Февруари 2012, 14:22:48 pm »
Валентиии тая Мета 50 си плаче за едно детаилно ревю . Айде като я имаш от една година да и спретнеш едно .
.                                                          Обещавам! Ама не знам
КогИ шЕ стане. :) 

Стане