Автор Тема: Армейски обувки тип Кубинки  (Прочетена 248850 пъти)

gavra74

  • Full Member
  • ***
  • Публикации: 239
Re: Армейски обувки тип Кубинки
« Отговор #315 -: 18 Януари 2019, 09:56:04 am »
...Поне веднъж месечно си кисна краката в леген с вода със сода бикарбонат. Вода колкото да стига до глезена и едно пакетче сода.
И един лайфхак така да се каже. Смених вързанките с черен кръгъл ластик. Гъзарска работа! Събувам, обувам без да развързвам. Ако се наложи да развързвам само опъвам леко и откачам от кукичката.
Здравей, това за содата - с каква цел се прави... гъбички? А ластика - може и да е лесно, вместо да се развързват/завързват да се ползва, но имам съмнения - просто не може да стегне така, както нееластичната връвка. Според мен, има смисъл единствено, ако кубинката (или която и да е висока обувка) се носи не, за да стегне крака, а като част от някакво задължително облекло (униформа, дрескод... :)
И на мен ми е интересно, да видя снимки :)
Малко се забавих с отговора... Събуването става ако са завързани до 2-рия ред кукички - тогава шса си хлабави, но не толкова че докато вървих да ти се изхлузват. Вече като опънеш ластика и го намотаеш до последните куки тогава е стегнато.  Преди да завържа ластика го опънах, стегнах и вързах на най-горните кукички. После като го ма,отая до 2-3 ред става стегнато но не прекалено

А содата - убива бактерии, бацили... Реално миризмата е от тях
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

das_reich

  • Jr. Member
  • **
  • Публикации: 10
Re: Армейски обувки тип Кубинки
« Отговор #316 -: 30 Декември 2019, 19:56:06 pm »
Купих си кафяви половинки 83 година от пазара чисто нови за 5 лева.