КРАЙ НА ФОРУМА, ИЛИ?
Малко практична информация предоставена от руски ентусиасти.Реален полеви тест и сравнение между фенер с 980 лумена студена светлина (EagleTac М25С2 XM-L2 U2) и 911 лумена неутрална светлина (EagleTac М25С2 XM-L2 T6). На пръво четене при един същ рефлектор студения диод има по-голяма сила на светне и съответно трябва да се справи по-добре.В действителност обаче поради мъглата образувана от водните изпарения се вижда как неутралния диод пробива по-добре. Като добавим факта че неутралната светлина показва по-реалистично цветовете, то правилния избор е повече от ясен.Ако обаче си взимате фенер който ще ползвате само в къщи и офиса и просто искате да впечатлите някого колко силно свети, то тогава този със студената светлина е вашия "човек".Повече инфо тук:http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=26031Студена светлина:Неутрална светлина:
Дясната снимка са я направили ужасно - тинтът е като на газената ламБа на баба ми.
Цитат на: ko54 в 04 Ноември 2016, 11:09:49 amДясната снимка са я направили ужасно - тинтът е като на газената ламБа на баба ми. Верно е.Да те питам друго.Нямаш ли усещането че в един друг форум питанията към теб се повтарят перидично (около 0,00001Hz) ?И макар винаги да им даваш отговор, отново питат едно и също.А да кажеш че не са ти прочели отговора, прочели са го. Харесва ми как ти стоически им отговаряш всеки път.Браво.
Нямаш ли усещането че в един друг форум питанията към теб се повтарят перидично (около 0,00001Hz) ?
Цитат на: Orlov в 04 Ноември 2016, 12:33:04 pmНямаш ли усещането че в един друг форум питанията към теб се повтарят перидично (около 0,00001Hz) ?Наистина!Всички виждат селяни със 100 еднакви, повтарящи се мнения във 100 различни форума! Невероятно!!! Дори повече от моите мнения с които изкарах пари за чисто новият си майбах (шофьора е бонус от фирмата, но не го смятаме в цялостната финансова картинка)!Търсенето на топли диоди се повиши неимовернно!