Автор Тема: Колоезденето като един по-интересен начин да умреш  (Прочетена 8533 пъти)

hr.zlatarev

• Full Member
  • Публикации: 115
Не се сдържах и копирах темата от един туристически форум. Приятно четене  :)

Попаднах на няколко пътеписа от един зевзек пишман колоездач, които определено си заслужават да се прочетат:
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=74304

Hobo

• Hero Member
  • Публикации: 820
Хехе, това го четох доста отдавна. И тогава, и сега първата ми мисъл след прочита беше: Мерака е по-силен от тока!

Иначе въобще не бих казал, че zappa е пишман велосипедист. Точно напротив!  ;D Не е лесно да караш с темпото на Анелия! За мен със сигурност е даже невъзможно.  ;D ;D
Горд съм, че служих на Родината в редовете на БНА!

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Талантлив разказвач. Наистина готини писания, благодаря за линка.

Valenti

• Sr. Member
  • Публикации: 352
 ;D ;D ;D Страхотен  е тоя Запа! Не знам само как съм изтървал поредният така увлекателен и най вече смешен до,, болка в корема''и ,,сълзи в очите'' разказ! Апропо Познавам и двамата от форума макар и задочно и смея да твърдя че, и двамата са страхотни колоездачи! А в разказите Запа е ненадминат автор! Респект !!!

meco puh

• Hero Member
  • Публикации: 542
Понякога им се обаждам на Шуменския форум-подфорум велосипеден. Знаете ли, още при първо прочитане на Zappa, благодарение на неговите дарба и успехи, като разказвач и велосипедист и успехите на голямата колоездачка Анелия, станах техен фен. Дори се пошегувах със Zappa, да тръгне с мен пеша на Ком-Емине. Как ли бих издържал на неговото темпо, но желаех да се пошегува и той с мен. Още очаквам, да ми отговори. А за трасето за което пише в първия разказ, до болка ми е познато. Нищо не е в по-вече или по-малко. Изпитахме го на своя гръб, по време на маркирането. Пиши Zappa, пиши пък ние ще четем с удоволствие.

Hobo

• Hero Member
Zappa посреща Джулая!  ;D ;D ;D Ще ме умори този Zappa. Пак е сътворил шедьовър! Вече съм му най-верен фен! Четете и се наслаждавайте ТУК. Пак там - Анелия с колело от Върбица до Емине! Ведро настроение пожелавам на всички и приятно изкарване през почивните дни!

Valenti

• Sr. Member
Надявам се лично да се запозная с този велик образ, тъй като утре (събота)Варненският велоклуб организира каране до Карадере(близо до Бяла) и преспиване на палатки. Та ще има и участници от Шумен начело със Анелия и Zappa!  ;)

Hobo

• Hero Member
Re:Колоезд
« Отговор #7 -: 08 Юли 2011, 23:26:47 pm »
Предай поздрави от фен клуба, ако обичаш и да не забравиш да разкажеш как сте изкарали. Ако може с повече снимки. ;D

vanjo

• Hero Member
  • Публикации: 854
Подкрепян, не направо изисквам обилно гарниран със снимки отчет  ;D

Valenti

• Sr. Member
 Само за протокола да спомена,изкарахме си чудесно! Запознах се на живо с моят кумир Zappa и Анелия от Шумен, снимки много ,но програмката с която ги поствах се скапа и сега не знам как!  >:(